Tenniskoncept från LEDenergy

LEDenergys tenniskoncept innebär att vi tar ansvar från start till mål. Vi tar fram en anpassad belysningslösning tillsammans med kund med avseende på LED-armaturer, belysningsstyrning, demontering av befintliga armaturer, installation av den nya LED-belysningen, samt driftsättning. Vi ger 5 års garanti på hela konceptlösningen.

 

LEDenergy är medlem i Svenska Tennisförbundets Quality Team

Svenska Tennisförbundet

LEDenergy tillhör sedan 2019 Tennisförbundets Quality Team. Det innebär att vi arbetar i nära samarbete med Tennisförbundet och har avtalat att följa de regler och riktlinjer som SvTf och ITF ställer på oss som leverantör av belysningslösningar.

 

Exempel på referensprojekt

Rönninge TK, Åre Sportcenter, Djursholms TK, Uppsala TK, Borås TK, Sandareds TK, Saltsjöbadens LTK, Oslo Tennisarena, Haldens TK, m fl.

 

Lönsamt att byta till LED-belysning i en tennishall

Att byta till LED-belysning i en tennishall har många fördelar och är en lönsam investering. Besparingen per tennisbana i en tennishall är ca 54.000 kr per år (65%) och Payoff-tiden är ca 2 år. Största fördelen är ett mycket bättre ljus, vilket ger en bättre upplevelse för tennisspelarna, något som inte går att mäta i kronor.

 

Varför är det bra att uppgradera till LED-belysning?

Oslo Tennisarena

Oslo Tennisarena

  • Minskad energiförbrukning vilket är bra för föreningens ekonomi , men även för vår miljö.
  • Kraftigt reducerat underhåll eftersom man inte behöver byta lysrör löpande.
  • Ett bättre ljus med betydligt bättre färgåtergivning och kontrast.
  • Spelaren upplever att det är enklare att se bollen.
  • Belysningsstyrning ger besparingar och även intäkter då ”gratisspel” kan reduceras.
  • Belysningsstyrning ger flexibilitet och energibesparing, eftersom man kan välja att justera belysningsstyrkan efter behov. Träningsbelysningen bör vara minst 500 Lux, men vid tävlingsspel kan man välja att öka belysningsstyrkan.

 

Om LEDenergy

LEDenergy Nordic AB är en svensk leverantör med egen tillverkning av olika typer av LED-belysningssytem med hög kvalitet, lång livslängd och miljöprofil. Våra produkter har den senaste tekniken med högsta standard och miljökrav, samt är ekonomiskt lönande. Vi jobbar ständigt för att hitta nya och energieffektiva belysningslösningar till våra kunder. Vi hjälper er med allt från energikalkyl till färdig installation. Du, som nöjd kund, skall känna att vi arbetar tillsammans för en ljusare framtid, med lägre energikostnader, bättre ljus och en bättre miljö.

 

Kontakta oss

Är ni som många andra intresserade av att byta till LED-belysning?
Vi hjälper vi er kostnadsfritt att ta fram ett investeringsförslag från start till mål och hur mycket ni kan spara med vårt koncept.

– Kontakta oss så berättar vi  mer

 

UTK LED Belysing

Julia Lövqvist och tennistrännare Byan Saidizand gillar LED belysningen i Uppsala Tennisklubb, bollen syns bra i ljuset.
180124 © Foto Patric Lindén / Internetfoto